fbpx
kyslíková voda kaqun tri fľaše 1,5L s novým logom

Znížte hladinu glukózy v krvi

Diabetes mellitus je spojený s nedostatočným prísunom kyslíka do tkanív. Tak vzniká bunková hypoxia, ktorá je spojená s mitochondriálnou dysfunkciou, ktorá zvyšuje oxidačný stres a hyperglykémiu.

Pitná kúra s kyslíkovou vodou KAQUN, zabezpečí signifikantné zníženie glykovaného hemoglobínu v krvi (HbA1c) pacienta s diabetes mellitus o 0,3 ± 0,7 % (4 ± 8 mmol/mol).

Máte už svoju dávku kyslíka na dnes?

znížuje glykovaný hemoglobín v krvi HbA1c o 0,3 ± 0,7 % (4 ± 8 mmol/mol)

zvýšenie tlaku kyslíka v tkanivách pO2 o 15 - 25%

dokonalá prevencia pred hypoxiou a oxidačným stresom

preukazateľné zlepšenie kvality zdravia

jediná pitná voda s klinickými a vedeckými výskumami

My, v KAQUN sme nesmierne hrdí na to, že aj v dnešnej dobe sme jediná kyslíková voda na svete vo forme pitnej vody a vody určenej na kúpanie, ktorej účinky sú vedecky podložené početnými klinickými a vedeckými štúdiami​

Dr. Robert Lyons O.MD.​

KAQUN founder&CEO, Senior Associate Member of the Royal Society of Medicine, London

Jediná voda s klinickými
a vedeckými výskumami

Viac ako 20 rokov štúdií na svetových univerzitách a vedeckých inštitúciach potvrdili pozitívne účinky na naše zdravie a jeho kvalitu. Štúdie sa zameriavali na skúmanie účinkov na imunitný systém, na rýchlosť starnutia organizmu, na reakčný čas, či na rýchlosť kognitívnych funkcií, ako aj na antioxidačnú kapacitu organizmu. Ďalšie skupinu tvorili pacienti podstupujúci onkologickú liečbu a chemoterapiu, či pacienti dlhodobo trpiacimi na diabetes.

Číslo 1. v prevencii pred hypoxiou

Vedci z univerzity v San Diegu zistili, že konzumácia mastných jedál spôsobuje aktiváciu proteínu ANT2 vo vnútri membrány tukových buniek, ktorý spotrebúva obrovské množstvo kyslíka a zostáva len veľmi málo pre zvyšok bunky.

Keď bunka trpí nedostatkom kyslíka (hypoxická), dostáva sa do „stresu“ a uvoľňuje látky nazývané „chemokíny“, ktoré spôsobujú zápalové reakcie imunitného systému.

Výsledný zápal naruší spôsob, ako bunky interagujú s inzulínom, čo vedie k inzulínovej rezistencii – stavu, kedy je inzulín stále menej a menej účinný pri znižovaní hladiny cukru v krvi. To vedie k rozvoju diabetu II. typu.

Dokonalá ochrana pred oxidačným stresom

Pri diabete sa vyskytuje aj porucha, ktorá je podmienená oxidačným stresom (nerovnováha medzi antioxidačnou kapacitou bunky a množstvom voľných radikálov). Oxidačný stres je v súčasnej dobe považovaný za ,,kľúčového hráča“ k rozvoju neskorších / chronických komplikácií. Oxidačný stres je spojujúcim článkom medzi jednotlivými patogenetickými pochodmi, ktoré vyvolávajú nepriaznivé cievne zmeny.

Hyperglykémia je teda hlavným vyvolávateľom viacstupňového oxidačného stresu a vedie v kombinácií s dyslipoproteinémiou (porucha látkovej premeny lipoproteínov) k aterogenéze (rozvoj aterosklerózy).

Kyslík vždy tam, kde potrebujete

Kyslíková voda KAQUN® dodáva kyslík rýchlo a efektívne “vodnou cestou” do celého organizmu. Parciálny tlak kyslíka (pO2) je až 140 mmHg. Naproti tomu hodnota pO2 v organizme priemerného 20- ročného človeka je okolo 93 mmHg. To zabezpečuje, že kyslík z vody KAQUN® prirodzene putuje z prostredia vyššieho tlaku, do prostredia s nižším tlakom, teda do našich tkanív. Predstavte si zakaždým, keď sa napijete, ako keby ste vstúpili do hyperbarickej komory s tým rozdielom, že kyslík vydrží vo vašich tkanivách oveľa dlhšie a navyše ho môžete kedykoľvek doplniť. Stači sa napiť!

Výskumy taktiež zistili, že okysličenie buniek
v našom tele môže pomôcť pri prevencii
a zlepšení príznakov diabetu

Vedci z Monash University dokázali, že pitie kyslíkovej vody KAQUN môže zvýšiť hladinu kyslíka v arteriálnej krvi dvojnásobne, čo môže pomôcť ľuďom, ktorí sa snažia zvýšiť okysličenie krvi. (napr. ľudia s poškodením pľúc v dôsledku fajčenia alebo pľúcnej infekcie).

Taksito dospeli k záveru, že kyslíková voda KAQUN zvyšuje produkciu ATP v bunkových mitochondriách. Ľudia, ktorí majú málo energie, môžu skúsiť užívať na zvýšenie energetickej hladiny  a tiež pomáha pri regenerácii po športe.

Jedným z kľúčových zistení je, že kyslíková voda KAQUN ochránila mitochondrie diabetikov pred rozpadom. To môže mať výhody pri prevencii poškodenia orgánov pri cukrovke.
Changi General Hospital vykonala klinickú skúšku na ľuďoch s kyslíkovou vodou KAQUN (ELO water) a preukázala, že pitie vody je účinné na zníženie hladiny glukózy v krvi (HbA1c) u pacientov s cukrovkou 2. typu, ktorí sú na inzulíne. Účinok na zníženie hladiny glukózy v krvi bol badateľný už po 6 týždňoch dennej konzumácie 1,5 l KAQUN vody.

Ako naše telo absorbuje kyslík
z vody KAQUN?

Pri konzumácií kyslíkovej vody KAQUN vysoká koncentrácia kyslíka s vysokým parciálnym tlakom zabezpečujú dodávanie kyslíka pasívnou difúziou (prirodzený rozdiel v tlakoch, z väčšieho tlaku do nižšieho) do nášho tela a následne do hypoxických oblastí. Kyslík z vody KAQUN sa v organizme šíri vodnou cestou (voda tovrí až 80% nášho organizmu) priamo do našich buniek (osmotický tlak vody KAQUN > osmotický tlak cytoplazmy). 

KAQUN kyslíková voda umožňuje rýchle vstrebávanie v tele, obnovuje jeho prirodzenú rovnováhu a zlepšuje celkovú pohodu.
kyslíková voda kaqun 1,5L s vodným vírom

Zloženie

Parciálny tlak kyslíka (pO2)      > 140 mmHg

pH                                                   7,1 – 7,5

Sodík (Na+)                                    4,8 mg/L

Draslík (K+)                                     0,3 mg/L

Horčík (Mg2+)                               10,6 mg/L

Vápnik (Ca2+)                               40,1 mg/L

Amóniové katióny                   < 0,05 mg/L

Hydrogenuhličitany (HCO3)     134 mg/L

Chloridy (Cl)                                   2 mg/L

Sírany (SO42-)                               36 mg/L

Oxid kremičitý (SiO2)                  8,8 mg/L

Dusičnany                                    2,6 mg/L

Dusitany                                   < 0,02 mg/L

 

Rozpustené látky:                       181 mg/L

kyslíková voda KAQUN v 3 variantách 0,5L plastová fľaša 1 litrová sklenená fľaša 1,5 litrová plastová fľaša
Zabezpečte si dostatočný prísun kyslíka a spoznajte všetky benefity našej vody KAQUN. Pripravili sme pre vás balenia presne na mesiac, aby ste mali svoju dávku kyslíka vždy pri sebe. Pripravte sa na reštart organizmu a doprajte telu to najlepšie. Kaqun – prísun kyslíka priamo do vašich buniek.


Recenzie

Prečítajte si viac v našom blogu

Pitný režim KAQUN na mesiac 0,5L
(32 Ks)

75,80 €

69,99 €

V cene je započítaný poplatok za zálohovanie jednorázových plastových oblalov (32x 0,15 € = 5,80 ).

Doprava nad 65€ zdarma.

Pitný režim KAQUN na mesiac 1,5L
1 Mesiac (12 Ks)

49,20 €

39,99 €

V cene je započítaný poplatok za zálohovanie jednorázových plastových obalov (12x 0,15€ = 1,8 ).

Doprava nad 65€ zdarma.